Ο Παναθηναϊκός έκανε το απόγευμα την τελευταία του προπόνηση στο ΟΑΚΑ και πήρε τον δρόμο για την Γαλλία και την πόλη Λυών. Εκεί η ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο (13/10) την Villeurbanne χωρίς τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Pierre Jackson.

Oι δυο παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν υποστεί θλάσεις και έκαναν και σήμερα θεραπείες και φυσικά δεν πήγαν με την ομάδα στην Γαλλία.

Οι δυο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν θα παίξουν φυσικά ούτε στο δεύτερο ματς (με την Barcelona στην Καταλονία στις 15/10) που περιμένει τον Παναθηναϊκό στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

O Jackson δεν έχει παίξει ως τώρα στην Euroleague με την ομάδα, καθώς είχε χτυπήσει πριν το ματς της πρεμιέρας με την Khimki και έχασε και αυτό το ματς, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (9/10).

Ο Μποχωρίδης έπαιξε με την Khimki και χτύπησε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να χάσει το ντέρμπι.

Το «τριφύλλι» έτσι θα αναγκαστεί να παίξει στην «διαβολοβδομάδα» ξανά με έναν μόνο πρωτοκλασάτο «άσο», τον «νεοφερμένο» Keifer Sykes. Ο Αμερικανός έχει αρχίσει πάντως, να μαθαίνει την ομάδα, καθώς έχει πια κάνει αρκετές προπονήσεις, ενώ έπαιξε και στο ντέρμπι, έστω κι αν δεν ήξερε καλά, καλά τα ονόματα των συμπαικτών του.

Το μόνο καλό ενόψει του ματς με την Villeurbanne είναι ότι οι Γάλλοι έχουν τεράστια προβλήματα από την επέλαση που κάνει ο κορονοϊός στην ομάδα.