Ο Nemanja Nedovic επέστρεψε στην Ελλάδα και μάλιστα έδωσε και το παρών στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού! Ο Σέρβος, βέβαια, έκανε μόνο ατομικό και το ίδιο θα κάνει και τις επόμενες μέρες.

Αντίθετα «εκτός» έμεινε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, καθώς έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή.

Όσο για τον Nedovic, ο «μπόμπερ» του τριφυλλιού είχε πάει στην Σερβία για να τον παρακολουθήσει ο προσωπικός του γιατρός, αλλά πλέον γύρισε στην Ελλάδα και ενσωματώθηκε ξανά στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος είχε υποστεί θλάση στις 3/2 λίγο πριν το αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είναι ουσιαστικά στα… πιτς από τότε. Ο καιρός περνούσε, αλλά από την μια το… βεβαρημένο ιστορικό του με τους τραυματισμούς και από την άλλη η καραντίνα που είχε μπει η ομάδα λόγω κορονοϊού, έφεραν το θέμα της αποθεραπείας και φυσικά της επιστροφής του πιο πίσω.

Ο Nedovic πήγε στον προσωπικό του γιατρό στην Σερβία. Τα νέα που πήρε ήταν καλά, καθώς φάνηκε ότι η κλεψύδρα της επιστροφής του στα παρκέ γύρισε ανάποδα. Έτσι ήρθε στην Ελλάδα και μπήκε στις προπονήσεις από σήμερα.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θα κάνει ατομικό για μερικές μέρες ακόμα και μετά θα φορτσάρει έχοντας ως στόχο στον ορίζοντα το να επιστρέψει άμεσα στα παιχνίδια. Ίσως μάλιστα αυτό γίνει στην διαβολοβδομάδα της Euroleague, που ακολουθεί, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ διαδοχικά τις Baskonia (30/3) και Armani Milano (1/4).

Από την άλλη, ο Καλαϊτζάκης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα και ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί της επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ η σημερινή (26/3) προπόνηση ήταν χαλαρή, ενώ αποφόρτιση έκαναν οι παίκτες που έπαιξαν χθες (25/3) στην Πόλη απέναντι στην Efes.