Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τον Ηρακλή με 100-66, αλλά την χαρά από την καλή εμφάνιση επισκίασαν τα «προβλήματα» που αποκόμισαν από το ματς οι Γιώργος Παπαγιάννης και Λευτέρης Μαντζούκας.

Οι πράσινοι έφυγαν έτσι προβληματισμένοι από το παρκέ του Ιβανώφειου, καθώς ο Γιώργος Παπαγιάννης υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο μέρος (γι’ αυτό και δεν αγωνίστηκε καθόλου στην επανάληψη) ο Λευτέρης Μαντζούκας στραβοπάτησε σε κάποια στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου και αποχώρησε από το παρκέ με ενοχλήσεις στο πέλμα.

Οι δυο παίκτες θα υποβληθούν αύριο (21/4) σε εξετάσεις για να φανεί αν έχουν κάτι σοβαρό ή όχι. Κι όλα αυτά πριν το άλλο εξ αναβολής ματς που περιμένει σε 4 μέρες την ομάδα, αυτό του Σαββάτου (24/4) με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Η ομάδα είχε πολλά θέματα τελευταία με τον κορονοϊό, έπαιξε χωρίς τους Μήτογλου, Sant-Roos (ήταν να παίξει, αλλά είχε ένα προσωπικό ζήτημα και ζήτησε και πήρε άδεια για να μην δώσει το παρών στο Ιβανώφειο) και τώρα ήρθαν να προστεθούν σε όλα αυτά και τα προβλήματα με τους Παπαγιάννη και Μαντζούκα.