Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Keifer Sykes, πήρε την πρώτη του γεύση από το τεχνικό τιμ και τους νέους συμπαίκτες. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Στις 9/10 ο Keifer Sykes αναμένεται να κάνει και τη πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα θα πέσει κατευθείαν στα βαθιά, καθώς θα είναι στην αποστολή στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, οι Howard Sant-Roos και Aaron White έκαναν ατομικό και έχουν ελπίδες να παίξουν στο «αιώνιο ντέρμπι», ενώ ο Pierre Jackson συνεχίζει τις θεραπείες.

Ο Κουβανός είχε υποστεί διάστρεμμα στις 4/9 στο φιλικό με τον Ηρακλή στα Ιωάννινα. Ο πράσινος παίκτες είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά οι ενοχλήσεις στο σημείο που είχε τραυματιστεί δεν έλεγαν να τον αφήσουν και έτσι ξαναμπήκε στα «πιτς» και έχασε το παιχνίδι με τη Khmiki.

Ο Sant-Roos όμως, κάνει πλέον ατομικό, δείχνει να ανεβάζει στροφές και φαίνεται ότι θα προλάβει την μετωπική σύγκρουση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 9/10 στην 2η Αγωνιστική της Euroleague.

Από την άλλη, ο Aaron White έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και είχε χάσει κι αυτός το παιχνίδι με την Khimki, όπου ο Παναθηναϊκός πήρε το μεγάλο «διπλό». Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ κάνει ατομικό και δείχνει κι αυτός όπως και ο Sant-Roos ότι θα κατορθώσει να ενισχύσει την ομάδα στο «αιώνιο ντέρμπι».

Στο μεταξύ ο Pierre Jackson, που έχει θλάση συνεχίζει τις θεραπείες, αλλά δεν δείχνει να προλαβαίνει με τίποτα το ντέρμπι.