Δεν ήταν τελικά «καθαρές» οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι Γιώργος Παπαγιάννης και Λευτέρης Μαντζούκας μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο νεαρός παίκτης έχει πιο σοβαρό θέμα και έχει υποστεί ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης στο δεξί πόδι, ενώ ο «Big Papa» έχει απλά ένα ελαφρύ διάστρεμμα (στο δεξί του πόδι κι αυτός).

Το ιατρικό τιμ της ομάδας θα κάνει επανεκτίμηση της κατάστασης των δυο τραυματιών παικτών του τριφυλλιού ανά τακτά διαστήματα για να φανεί πότε θα επιστρέψουν στα παρκέ.

Το πιο σοβαρό θέμα, βέβαια, το έχει ο Μαντζούκας, ο οποίος ίσως μείνει μακριά από τα παρκέ ακόμα και γιασ 1,5 μήνα.

Από την άλλη, πάντως, η ομάδα προσπαθεί να τα ξεπεράσει αυτά και έχει το μυαλό της  στα δυο τελευταία δύσκολα ματς που έχουν να δώσουν ακόμα οι πράσινοι στην regular season.

To ένα είναι εξ αναβολής (για την 2η Αγωνιστική). Ο λόγος για το ματς του Σαββάτου (24/4, 17:15) με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Το άλλο ματς είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ (Μεγάλη Τετάρτη 28/04, 20:00) στο ΟΑΚΑ στην  τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Βαθμολογικά, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει…  θέμα, καθώς έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την 1η θέση στην regular season.