Ο Παναθηναϊκός άρχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τους δύο βασικούς στόχους της χρονιάς, την EuroLeague και το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ήττες με διψήφιες διαφορές από τη Monaco και τον Άρη αντίστοιχα. Η ομάδα αντιμετωπίζει βέβαια την κακή αρχή με ψυχραιμία.

Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς του “τριφυλλιού”, καθώς μία μικρή μερίδα των οργανωμένων επισκέφτηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/10) το ΟΑΚΑ και στήριξε τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη μία ημέρα πριν από το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τη Fenerbahce (7/10, 21:00).

«Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας. Κόουτς σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά, θα είμαστε δίπλα σας», είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε παίκτες και προπονητή, για να εισπράξουν το “ευχαριστώ” από τους “πράσινους”…

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι το 2014, ήσασταν στο πλευρό μας και τότε σε μια δύσκολη στιγμή. Μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό», αποκρίθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου τους είπε: «Θα δώσουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε ποιοι είστε και πόσο μας βοηθάτε, θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».