Με τον Nemanja Nedovic στην 12άδα θα παραταχθεί απόψε (17/11, 22:00) στο «La Fonteta» απέναντι στην Valencia, αλλά το αν θα παίξει θα φανεί πριν το τζάμπολ.

Ο Σέρβος… δοκίμασε το πόδι του (είχε υποστεί τράβηγμα) στην μεσημεριανή προπόνηση και έδειξε να μην έχει κανένα… θέμα. Έτσι το ιατρικό τιμ άναψε το πράσινο φως και ο Γιώργος Βόβορας αποφάσισε να του δώσει μια θέση στην 12άδα.

Το αν θα παίξει όμως, θα φανεί ακριβώς πριν το τζάμπολ. Στο ζέσταμα πριν το ματς ο Nedovic θα κάνει νέα… δοκιμή κι αν και πάλι φανεί ότι δεν έχει καμία ενόχληση θα παίξει απέναντι στην Valencia.

Αν έχει κάποια.. θεματάκια ο Βόβορας δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του. Θα τον κρατήσει στον πάγκο, για να τον έχει (αν όλα βέβαια, πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο) στο επόμενο ματς που θα δώσει η ομάδα στην Ισπανία στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, αυτή την φορά στις 19/11 στην Βιτόρια απέναντι στην Baskonia.

Ο Σέρβος έκανε ως προχθές ατομικό και θεραπείες. Η κατάστασή του δεν ήταν πάντως, πολύ σοβαρή.

Μάλιστα ήθελε να παίξει και στο ματς της περασμένης Παρασκευής με την Efes, αλλά τελικά αποφασίστηκε να μην παίξει, για να προφυλαχθεί.

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» πήγε πάντως, με την ομάδα χθες στην Ισπανία και εκεί φάνηκε ότι είναι καλά και έχει ελπίδες να παίξει απόψε.