Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το νέο, περίεργο μονοπάτι που βαδίζει πλέον (μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αποχώρηση και το «αντίο» του Μάνου Παπαδόπουλου) θέλει όσο τίποτα τον κόσμο στο πλευρό του. Στο πλαίσιο αυτό η διοικητική τριανδρία της της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος είχαν συνάντηση με εκπροσώπους από τους συνδέσμους της Θύρας 13 σήμερα (30/6).

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος, στους οποίους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε τα ηνία για να «τρέξουν» την ομάδα στη νέα εποχή, ζήτησαν από τους φιλάθλους στήριξη. Ζήτησαν από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και να μπουν στη άκρη οι διχόνοιες και οι κόντρες που υπήρξαν στο παρελθόν.

Ο κόσμος από τους συνδέσμους της Θύρας 13 φαίνεται να ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους. Οι οργανωμένοι οπαδοί που ήταν στην συνάντηση, που κράτησε δυο ώρες. με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Τάκη Τριαντόπουλο είπαν στους ηγέτες της πράσινης ΚΑΕ ότι θα είναι στο πλευρό της ομάδας

Η διοίκηση του τριφυλλιού προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά όλα τα θέματα της ομάδας. Δεν τους απασχολούν όμως, μόνο τα μεταγραφικά. Ήθελαν να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στο κομμάτι των οπαδών και ειδικά της Θύρας 13 όπου υπήρχε μια γενική αναταραχή τελευταία.

Έτσι αποφασίστηκε να γίνει αυτή η συνάντηση προκειμένου να επέλθει ηρεμία και σύμπνοια και σε αυτό το σημαντικό για την επόμενη μέρα της ομάδας κομμάτι.