Ο Νίκος Παππάς και ο Παναθηναϊκός θα βαδίζουν πλέον σε χωριστούς δρόμους, καθώς ο παίκτης «τελείωσε» από το «τριφύλλι».

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το ρόστερ της ομάδας και εκεί αποκάλυψε ότι ο Νίκος Παππάς, που το συμβόλαιό του έληξε, αποτελεί πλέον «παρελθόν»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος για το θέμα του 30χρονου γκαρντ, ο οποίος ήταν στην ομάδα από το 2013: «Ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα».

Ο Βόβορας μίλησε και για τα συμβόλαια που υπάρχουν και εκεί έκανε αναφορά στους νέους ηγέτες της ομάδας: «Οι Μήτογλου, Παπαγιάννης Παπαπέτρου, έχουν συμβόλαια. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους».

Για το θέμα της επιστροφής του Καλαϊτζάκη, που γυρίσει στο ΟΑΚΑ μετά τον δανεισμός του στην λιθουανική Νεβέζις, ανέφερε: «Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και είμαστε και στην διαδικασία να κοιτάξουμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του».

Για το θέμα του Βουγιούκα (έχει λήξει το συμβόλαιό του και γίνονται επαφές για να το ανανεώσει) τόνισε: «Ο Ίαν Βουγιουύκας έχει μεγάλη ιστορία  Στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η απόφαση».

Ο Βόβορας έκανε αναφορά και στο θέμα του Marcus Foster και επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει κλείσει στην ομάδα: «Με τον Foster  έχουμε ήδη συμφωνήσει. Είναι ένα παιδί που στηρίζεται στην αθλητικότητα και και το κίνητρο. Μας έδειξε τρομερή διάθεση ότι θέλει να έρθει στη ομάδα και να βελτιωθεί και να είναι μέρος του συλλόγου».

Ο Τάκης Τριαντόπουλος έκανε αναφορά και στον Jimmer Fredette, ο οποίος έχει συμβόλαιο, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να του το λύσει. «Δεν έχουμε εξέλιξη ακόμα. Μιλάμε με τους εκπροσώπους του και τον παίκτη και ψάχνουμε να του βρούμε ομάδα».