Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε την βόμβα σήμερα (9/6). Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί από την ομάδα το τιμόνι του οποίου η οικογένεια Γιαννακόπουλου κράτησε για 33 χρόνια και πωλεί τον σύλλογο με 25 εκατ. ευρώ.

Ο Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε όμως, ότι η ομάδα δεν θα μείνει «ακέφαλη» μέχρι (αν φυσικά γίνει αυτό τελικά) να αλλάξει τελείως σελίδα ο σύλλογος.

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» τόνισε ότι το τιμόνι περνάει στα χέρια των Μάνου Παπαδόπουλου και Τάκη Τριαντόπουλου, οι οποίοι είναι γνωστά πρόσωπα στην ομάδα.

Ο πιστός στρατιώτης

Ειδικά ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος μπορεί να λέει ότι είναι μια ζωή στον Παναθηναϊκό. Είναι δίπλα στο «τριφύλλι» από μικρό παιδί και δεν έφυγε ποτέ από δίπλα του.

Υπηρέτησε την ομάδα από κάθε πόστο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Βοηθούσε ως πιτσιρικάς ακόμα και στις πετσέτες και τα νερά.

Αρχικά ήταν δίπλα στα παιδικοεφηβικά τμήματα του συλλόγου. Πέρασε στην μεγάλη ομάδα. Πέρασε από κάθε πόστο. Ήταν έφορος, κατόπιν σε μάνατζερ, μετά έγινε τζένεραλ μάνατζερ και πριν μερικά χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του έδωσε τον ρόλο του πρόεδρου του Παναθηναϊκού.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ήταν πάντα δίπλα στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ηταν ο… εξ απορρήτων των αείμνηστων «πατριαρχών» του «τριφυλλιού», Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Από το 2012 που αποχώρησαν οι μυθικοί παράγοντες της ομάδας, στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Γνωρίζει τα πάντα, αλλά είναι πάντα αληθινή «σφίγγα», Δεν λέει τίποτα πουθενά.

Είναι άνθρωπος απόλυτης εμπιστοσύνης., Είναι απόλυτα εχέμυθος και πιστός στρατιώτης του συλλόγου. Κέρδισε την εύνοια της οικογένειας Γιαννακόπουλου και με τη συμπεριφορά του και με τη δουλειά του.

Ο Παπαδόπουλος απέκτησε γνώσεις κι εμπειρία στον Παναθηναϊκό. Βελτιώθηκε πολύ κι εξελίχθηκε. Χειρίστηκε πολύ δύσκολα θέματα και πιστώνεται επιτυχίες όπως π.χ την απόκτηση του Sarunas Jasikevicius. Ο Παπαδόπουλος μαζί με τον Θανάση Γιαννακόπουλο άλλαξαν τα δεδομένα και έφεραν τον Λιθουανό στο ΟΑΚΑ μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Ο οικονομολόγος

Ο Τάκης Τριαντόπουλος δεν είχε και μεγάλη σχέση με το μπάσκετ ως παράγοντας. Εκείνος είναι τεχνοκράτης. Εμαθε πολλά τα τελευταία χρόνια στην ΚΑΕ. Είναι ένας άνθρωπος που εργάστηκε πολύ σκληρά στις επιχειρήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Είναι άριστος στα οικονομικά, τεχνοκράτης και πάνω απ’ όλα… πιστός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Είναι ένας ήπιος χαρακτήρας, πολύ συζητήσιμος και φυσικά συνεργάσιμος.