O Marcus Foster δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο must-win παιχνίδι της Παρασκευής (27/11, 21:00) με την Bayern στο ΟΑΚΑ στην 11η Αγωνιστική της Euroleague.

O Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στο παιχνίδι με την Baskonia στις 19/11 στην Βιτόρια και είναι «off» από τότε. Σήμερα έκανε θεραπείες και δεν είναι ακόμα σε θέση να προπονηθεί και φυσικά να παίξει, γι’ αυτό και θα μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τους Γερμανούς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, πάντως, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του στην διάθεσή του καθώς άπαντες προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο.

Έτσι ο «πράσινος» κόουτς υπολογίζει όλους τους παίκτες του για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς, που είναι αγώνας «must win» για τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα έχει πάρει φόρα στην κατηφόρα τελευταία. Το «τριφύλλι» μετράει 4 σερί ήττες, έχει μόνο 1 νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια κι αυτή πριν από παραπάνω από ένα μήνα και 3 μέρες. Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έβαλε στη τσέπη ροζ φύλλο αγώνα ήταν στις 22 Οκτωβρίου στο ματς με την Fenerbahce στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μ’ αυτά και μ’ αυτά βρίσκεται στο 2-6 και είναι φυσικά στην ουρά της βαθμολογία και έτσι καίγεται για τη νίκη στο παιχνίδι με την Bayern.