Η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, μιας και έχει δύο απανωτούς εξ αναβολής αγώνες μέσα στην εβδομάδα για την EuroLeague με τη Zenit (12/4, 20:00) και την CSKA (14/4, 20:00). Η χρονιά στην Ευρώπη, πάντως, τελείωσε για τον Mario Hezonja.

Οι κανονισμοί της EuroLeague απαγορεύουν στις ομάδες να χρησιμοποιήσουν σε εξ αναβολής αγώνες, παίκτες που δεν ανήκαν στο δυναμικό τους την ημερομηνία που επρόκειτο να διεξαχθούν κανονικά, κάτι που τίθεται σε ισχύ στην περίπτωση του Κροάτη.

Ο Hezonja αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό στις 22 Φεβρουαρίου, τρεις ημέρες μετά την ημερομηνία που επρόκειτο να διεξαχθεί αρχικά η αναμέτρηση με την CSKA (19/2) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Φυσικά δεν τίθεται θέμα για το ματς με τη Zenit για την 6η αγωνιστική, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 30 Οκτωβρίου

Για τον ίδιο λόγο που ο Hezonja δεν μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδι της εβδομάδας, ο Shelvin Mack δεν θα είναι διαθέσιμος στο πρώτο, κόντρα στη Zenit (12/4). Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αποκτηθεί από τους “πράσινους” στις 7 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα μετά την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στην Αγία Πετρούπολη.

Αντιθέτως, ο Mack θα είναι στη διάθεση του Oded Kattash για τον αγώνα της Τετάρτης (14/4) με την CSKA.