Ο Wesley Johnson δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο αυριανό (15/2, 17:00) εξ αναβολής παιχνίδι (για την 18η Αγωνιστική της Basket League) με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη. O Wesley Johnson έχει κάποιο προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα. Μίλησε με τον Rick Pitino και ο Αμερικανός κόουτς αποφάσισε να του δώσει άδεια και έτσι δεν ταξίδεψε σήμερα (14/2)  με την ομάδα για τη συμπρωτεύουσα.

Εκτός αποστολής έμεινε (για αγωνιστικούς λόγους, αλλά κυρίως για να πάρει επιλέον ανάσες) και ο Ίαν Βουγιούκας.

Τις θέσεις των Wesley Johnson και Ίαν Βουγιούκα πήραν στην 12άδα οι νεαροί Κώστας Παπαδάκης και Νίκος Περσίδης.

Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα (14/2) την προετοιμασία της για το ματς με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ, όπου άπαντες έδωσαν το παρών χωρίς να συμβεί κάποιο… απρόοπτο. Λίγο μετά την προπόνηση η πράσινη αποστολή πήρε τον δρόμο για την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με μια προπόνηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκε σήμερα (14/2) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της -εξ’ αναβολής- αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη (15/2, 17.00) για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League. Εκτός αποστολής έμειναν ο Wesley Johnson, λόγω ενός προσωπικού ζητήματος, καθώς και ο Ίαν Βουγιούκας, ενώ οι Κώστας Παπαδάκης και Νίκος Περσίδης θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.