Μόλις χθες, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Jeremy Evans, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι με την Armani Milano στην EuroLeague, για να ενισχύσει την frontline του εν όψει της επόμενης σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όποιος έχει ακουστά το όνομά του, σίγουρα γνωρίζει πόσο σπουδαίος dunker υπήρξε στα πρώτα του χρόνια στο ΝΒΑ, με αποκορύφωμα τον διαγωνισμό καρφωμάτων που κατέκτησε το 2012!
Ωστόσο, το κορυφαίο in game highlight του δεν είναι άλλο από την απίστευτα διθυραμβική του κυριαρχία απέναντι στον Ronny Turiaf των Los Angeles Clippers λίγους μήνες και μια σεζόν αργότερα!

 

 

Στις 17 Οκτωβρίου 2012 λοιπόν, η τότε ομάδα του, οι Utah Jazz, ταξιδεύουν στην California για να αντιμετωπίσουν τους LA Clippers και το τρομερό δίδυμο των Blake Griffin και Chris Paul για το 4ο παιχνίδι στη σεζόν της (3-1 μέχρι τότε).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» επρόκειτο να αγωνιστεί για 22 λεπτά εκείνη την ημέρα και να μετρήσει συνολικά 6 πόντους (3-3 σουτ), 4 ριμπάουντ (3 επιθετικά) και 4 τάπες, σε μια από τις κορυφαίες του βραδιές στη λίγκα.

Όμως, δεν θα έμενε μόνο εκεί…

Συγκεκριμένα, στα μέσα περίπου της 2ης περιόδου -και με τους «Μορμόνους» στο +9- ο Evans χαρίζει στον Turiaf μια από τις πιο αλτικές τάπες από καταβολάς πρωταθλήματος και στη συνέχεια ξεχύνεται στο ανοιχτό γήπεδο με τον Γάλλο να τον καταδιώκει.
Τότε, ο απόφοιτος του Western Kentucky -χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα- πατάει γερά και απογειώνεται στον ουρανό του Staples Center «βυθίζοντας» με το κακό του χέρι μάλιστα τον αντίπαλό του , που δε μπόρεσε να φτάσει καν μέχρι το στήθος του!

Μια τρομερή φάση, με την επίσης τρομερή μετάδοση του ραδιοφώνου της Salt Lake να αναφέρει πως «ο Jeremy Evans αγγίζει τα ουράνια»!

 

 

 

Συνολικά, εκείνη τη χρονιά -την 3η του στο πρωτάθλημα- μέτρησε 2 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 215 λεπτά στο παρκέ.