O κορονοϊός συνεχίζει τη νέα επέλασή του στον Παναθηναϊκό. Χθες οι πράσινοι ανακοίνωσαν ότι δυο μέλη της ομάδας είχαν χτυπηθεί από τον Covid-19 όπως φάνηκε στα τεστ που έκανε η το τριφύλλι μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Ρωσία, όπου ο Παναθηναϊκός έπαιξε τα εξ αναβολής παχνίδια του στην Euroleague με Zenit και CSKA. Σήμερα στα νέα τεστ που έγιναν βρέθηκε και τρίτο μέλος της ομάδας θετικό στον ιό!

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το κυριακάτικο (8/4, 17:00) εντός έδρας εξ αναβολής (για την 14η Αγωνιστική της Basket League) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα όμως, δεν έκανε αίτημα στον ΕΣΑΚΕ για αναβολή του αγώνα μετά το τρίτο κρούσμα κορονοιού στην ομάδα. Και όλα δείχνουν ότι δεν θα κάνει και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά.

Το θέμα για τον Παναθηναϊκό είναι, βέβαια, ότι ο ιός είχε ξεχάσει για καιρό την ομάδα (την είχε χτυπήσει κι άλλες φορές ως τώρα), αλλά την θυμήθηκε και πάλι.

Οι πράσινοι τόνισαν ότι η κατάσταση των τριών συνολικά… ασθενών παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, ενώ η ομάδα ακολουθεί φυσικά όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς (16/4) ελέγχους ένα ακόμη μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19.

Η κατάσταση των τριών συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.