Τα πάνω κάτω ήρθαν ξαφνικά στον Παναθηναϊκό στο θέμα της απόκτησης του Nicolas Laprovittola. Στον Παναθηναϊκό υπήρχε μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το όλο θέμα, καθώς ο παίκτης πίεζε να μείνει ελεύθερος από την Real και φαινόταν ότι θα πετύχει τον σκοπό του, θα αποδεσμευτεί και θα πάρει τον δρόμο για την Ελλάδα και το «τριφύλλι», με το οποίο είχε συμφωνήσει στις 700.000.

Να που όλα άλλαξαν όμως, και οι «πράσινοι» δείχνουν να μένουν στον… άσο. Σενάρια ανέφεραν ότι η Real είπε «όχι» στο αίτημα του παίκτη για αποδέσμευση και του ξεκαθάρισε ότι θα τον κρατήσει στην ομάδα!

Ο Laprovitolla έχει συμβόλαιο για 1 ακόμα χρόνο έναντι 1,2 εκατ. Ηθελε να το «σπάσει» όμως, για να πάει στον Παναθηναϊκό με τον οποίο τα είχε βρει στα 700.000 ευρώ.

Μάλιστα είχε ξεκαθαρίσει στην Real ότι ήθελε ελάχιστα λεφτά ως αποζημίωση. Η απόφαση του Campazzo, όμως, να πάει στο ΝΒΑ, άλλαξε τα πάντα και προκάλεσε και ντόμινο που πήρε και τον Laprovittola και φυσικά και τον Παναθηναϊκό.

Η Real θεωρεί ότι ο Campazzo θα βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Ετσι αποφάσισε να κρατήσει τον Laprovittola που έχει ιταλικό διαβατήριο και να ψάξει πιο μετά για έναν Αμερικανό γκαρντ από τους ελεύθερους (μέσα Οκτωβρίου) του ΝΒΑ.

Οι εναλλακτικές λύσεις

Ο Παναθηναϊκός κοιτάει ήδη προς άλλες λύσεις. Το «τριφύλλι» περιμένει πλέον να δει αν θα μείνει ελεύθερος ο Leo Westermann από την Fenerbahce, ενώ στρέφει το βλέμμα του σε Αμερικανούς που έπαιζαν στην Κίνα, ή σε Αμερικανούς που δεν είχαν συμβόλαιο στο ΝΒΑ.