Ο Ντεσόν Τόμας πήρε την μεγάλη απόφαση και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη αγαπημένη του, Τζασμίν Λιούις, η οποία αποτελεί το έτερον του ήμισυ εδώ και χρόνια και μάλιστα το ζευγάρι είχε ήδη ένα παιδί.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού και η εκλεκτή της καρδιάς του… ήλθαν εις γάμου κοινωνίαν σε μια τελετή που έγινε στο Κολόμπους του Οχάιο στις ΗΠΑ.

Στο πλευρό τους ήταν οι οικογένειές τους και οι φίλοι τους. Μετά την εκκλησία το νεόνυμφο ζεύγος, οι δικοί τους άνθρωποι και όλοι οι καλεσμένοι το γλέντησαν στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε. Εκεί ο πάουερ φόργουορντ του τριφυλλιού έδωσε τα… ρέστα του. Το χάρηκε με την καρδιά του, χόρεψε, τραγούδησε και φυσικά αποθεώθηκε από όλους.

 Το ζευγάρι θα μείνει ένα διάστημα στις ΗΠΑ και μετά θα πάρει τον δρόμο για την Ελλάδα. Όχι, πάντως, για να ξεκινήσει ο Αμερικανός προπονήσεις. Εχει μέλλον ακόμα μέχρι την πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού.

Ο Ντεσόν Τόμας και η Τζασμίν Λιούις θα έρθουν στην χώρα μας για να κάνουν εδώ το γαμήλιο ταξίδι τους και να περάσουν στα μέρη μας τον μήνα του μέλιτος. Μάλιστα έχουν διαλέξει να περάσουν αυτές τις μαγικές μέρες σε ένα από τα πιο μαγικά ελληνικά νησιά. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού και η σύζυγός του θα κάνουν τον μήνα του μέλιτος στην Σαντορίνη.

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ  ΝΤΕΣΟΝ ΤΟΜΑΣ