Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε για ακόμα μια φορά στη φετινή EuroLeague γνωρίζοντας την ήττα από την UNICS Kazan με 74-72, που είναι η 3η του συνεχόμενη αλλά και η 2η στο ΟΑΚΑ, κατρακυλώντας στο 2-7 στη διοργάνωση.

Μπορεί η απογοήτευση να είναι τρανή, αλλά ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε μια εκ των κορυφαίων του εμφανίσεων με την πράσινη φανέλα πετυχαίνοντας career high στα ριμπάουντ!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας «ψηλός» πέτυχε το 5ο double double του στον ευρωπαϊκό θεσμό, τελειώνοντας το σημερινό ματς με 14 πόντους και 17 ριμπάουντ, όντας τόσο ο πρώτος σκόρερ όσο και ο πρώτος ριμπάουντερ της ελληνικής ομάδας.
Έτσι, έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ αναφορικά με τις επιδόσεις του στα «σκουπίδια», αφού ξεπέρασε τα 16 που είχε μαζέψει σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό το 2019, ενώ την ίδια στιγμή πέτυχε 2 ακόμα εξαιρετικές επιδόσεις.

Αρχικά, πέτυχε την 2η κορυφαία του απόχρωση στα επιθετικά ριμπάουντ με τα 7 που μάζεψε σήμερα κόντρα στους Ρώσους, ενώ την ίδια στιγμή βίωσε και την 2η καλύτερή του και όσον αφορά τις προσπάθειες που επιχειρεί, σταματώντας στις 12 σήμερα (7-12).

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όταν ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ είναι «διπλός», αφού πλέον σε 5 ματς με προσωπικά του double double έχει πετύχει μονάχα 2 νίκες…

Αναλυτικά οι διαφοροποιήσεις στα ρεκόρ (σήμερα- γενικά):

σε επιθετικά ριμπάουντ (7- 8)
σε ριμπάουντ (17- 16)
σε προσπάθειες (12-13)