Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το αυριανό (8/4, 20:00) εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Zalgiris στο Κάουνας και τόνισε ότι η ομάδα έχει ακόμα κίνητρο, θέλει να συνεχίσει από το δεύτερο ημίχρονο στο ματς με την Armani και να πάρει τη νίκη.

O σέντερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην επικείμενη μάχη του αύριο με τον Γάλλο σταρ της Zalgiris Joffrey Lauvergne.

Αναλυτικά ο  Γιώργος Παπαγιάννης είπε:

Για το αυριανό ματς: «Θέλουμε να συνεχίσουμε από την καλή εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την Armani Milano και θέλουμε να πάμε στην Λιθουανία για τη νίκη».

Για την γιγαντομαχία με τον σέντερ των Λιθουανών Joffrey Lauvergne: «Παίζει πολύ καλά φέτος και η Zalgiris παίζει μέσα από αυτόν. Πολλές μπάλες περνούν από τα χέρια του, ανεξάρτητα αν τελειώνει αυτός τις φάσεις ή όχι. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό ματς-απ».

Για το αν έχει κίνητρο το τριφύλλι: «Το κίνητρο είναι να παίξουμε σκληρά από την αρχή του αγώνα. Κάθε φορά πρέπει να δίνεις το 100% στο παρκέ. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Δεν θα κάτσουμε να σκεφτούμε την ταλαιπωρία. Είμαστε ευλογημένοι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε σε δύσκολες εποχές. Δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία».