Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την αυριανή (9/10) μετωπική σύγκρουση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό momentum μετά τη μεγάλη νίκη επί της Khimki στην Μόσχα την περασμένη εβδομάδα στην πρεμιέρα της Euroleague.

Από την άλλη, όμως, ο σέντερ των «πράσινων» ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει προετοιμασμένος και επισήμανε ότι τα ντέρμπι είναι «ιδιαίτερα ματς».

Μέσα σε όλα ο «Big Pappa» αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου και τόνισε ότι θα είναι περίεργα που δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες.

Για τη… φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Khimki o Παπαγιάννης ανέφερε: «Είμαστε σε καλό momentum, πήραμε μία δυνατή εκτός έδρας νίκη. Είχαν απουσίες, ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς να ξεκινήσουμε με νίκη την σεζόν», ανέφερε σε πρώτη φάση ο σέντερ των «πράσινων» και συνέχισε:

Για τον Ολυμπιακό και την ιδιαιτερότητα που έχουν τα ντέρμπι επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός θα έρθει σίγουρα προετοιμασμένος και όλοι ξέρουμε ότι είναι ιδιαίτερα ματς μεταξύ των δύο ομάδων».

Για την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες λόγω του κορονοϊού τόνισε: «Θα είναι περίεργα χωρίς τον κόσμο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τον έχουμε μαζί μας. Αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να πάρουμε τη νίκη και θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας από το σπίτι».

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ