Για την μεγάλη αντεπίθεση που έκανε ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, για την πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ, τις μάχες με τη Ρεάλ στους «8», αλλά και το αυριανό (7/4) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης μέσα από το blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο σέντερ του τριφυλλιού τόνισε ότι η ομάδα έκανε μια εξαιρετική πορεία στο φινάλε της Ευρωλίγκας και πήρε τη πρόκριση, επισήμανε ότι οι πράσινοι θα τα δώσουν όλα απέναντι στους Ισπανούς για το εισιτήριο του φάιναλ φορ. Οσο για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Παπαγιάννης τόνισε ότι η ομάδα θέλει μια καλή εμφάνιση για να ευχαριστήσει τον κόσμο της για τη στήριξη.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Γιώργος Παπαγιάννης στο blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Είναι προφανές πως αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Διαγράψαμε μια εξαιρετική πορεία στο φινάλε της κανονικής περιόδου και δικαίως περάσαμε στην επόμενη φάση.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης, την κάτοχο του τροπαίου και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας. Αυτή η ομάδα, όμως, έχει αποδείξει πως μπορεί να παλέψει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θα τα δώσουμε όλα από το πρώτο ματς της σειράς με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Προς το παρόν, μας απασχολούν τα τρία ματς πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας, με πρώτο εκείνο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στο Περιστέρι δεν παίξαμε όπως κάναμε τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να απωλέσουμε το αήττητο.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την απίστευτη φετινή του στήριξη».