Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο σέντερ των “πρασίνων”:

«Καλή σεζόν με υγεία. Αρχικά, θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου που θα τα λέμε από αυτή εδώ τη γωνιά κάθε εβδομάδα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που επέστρεψα στην ομάδα μου και μετά από ένα μεγάλο διάστημα σκληρής προετοιμασίας η σεζόν ξεκίνησε και επίσημα. Την Τετάρτη (03/10) αντιμετωπίσαμε την μαχητική ομάδα του Παγκρατίου για το Κύπελλο και κάναμε το καθήκον μας. Ήταν κάτι αυτονόητο για εμάς και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε σε κάποια σημεία στο πρώτο ημίχρονο πήραμε την πρόκριση. Το Παγκράτι, αν και είναι μια ομάδα Β’ Εθνικής, πάλεψε σκληρά και θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες και στο τεχνικό της επιτελείο.

Το πιο όμορφο σε αυτόν τον αγώνα ήταν η κοινή παρουσία φίλων και των δύο ομάδων στις κερκίδες και η υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν δίχως να συμβεί το παραμικρό. Για τους δικούς μας οπαδούς δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα. Ήταν απλά καταπληκτικοί για ακόμη μία φορά.

Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά καθώς ξεκινούν οι υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουμε το Σάββατο (06/10) τον Ήφαιστο Λήμνου. Μια νέα ομάδα που ξεκινά την πορεία της στη μεγάλη κατηγορία με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Από τα φιλικά παιχνίδια έχει φανεί πως ο κόουτς Μανωλόπουλος έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι στο οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι. Το γεγονός ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας -και- στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να μην χρειαστεί να παίξουμε ξανά χωρίς τους φιλάθλους μας, γιατί είναι σίγουρα κάτι πολύ άσχημο για εμάς.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλους όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ, να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Τα ξαναλέμε σύντομα».