Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί την Πέμπτη (2/12-19:00) με την CSKA στην Μόσχα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα δώσει το παρόν.

Ωστόσο, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με πρόβλημα ιγμορίτιδας και μάλιστα είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο «Υγεία», για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Φυσικά το πρόβλημα του διεθνή Έλληνα forward δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά δεν επιτρέπει στον Παπαπέτρου να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, βοηθώντας το «τριφύλλι» σε ένα παιχνίδι υψηλής δυσκολίας και απαιτήσεων.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ταξιδέψει στο Kaunas με δική του ευθύνη και αγωνίστηκε στο ματς με την Zalgiris, αν και δεν είχε τις ανάσες που θα ήθελε και δεν ήταν έτοιμος στο 100%.

Ο Παπαπέτρου απέδειξε ότι έχει επωμιστεί και με το παραπάνω τον ρόλο του αρχηγού, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα προς τους συμπαίκτες του.

Ξεπέρασε τον εαυτό του, ιδίως στο ματς στην Λιθουανία με την Zalgiris, μόνο και μόνο, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πράσινους» και του αξίζουν πολλά μπράβο.