Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ για την αυριανή (6/11, 21:30) σύγκρουση του Παναθηναϊκού με την CSKA στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν στάθηκε μόνο σε αυτό.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έκανε αναφορά στην πορεία ως τώρα της ομάδας, αλλά και στους στόχους της, τόνισε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όλοι είναι μια οικογένεια και επισήμανε ότι οι «πράσινοι» δουλεύουν σκληρά και μπορούν να δείξουν πολλά πράγματα παραπάνω στη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

Για τον αγώνα με την CSKA: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η CSKA είναι ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Euroleague κατά την προσωπική μου άποψη. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά, γιατί η CSKA έχει πολλά επιθετικά όπλα και θα μπορούσε να σκοράρει με μεγάλη ευκολία και να ξεφύγει το παιχνίδι. Οπότε νομίζω ότι αν προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά και είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, θα δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να κοντράρουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Αυτό που είπα και ήθελα να υπάρχει είναι ότι θα ήθελα τον κόσμο του Παναθηναϊκού, να βλέπει έναν Παναθηναϊκό, που μπαίνει μέσα και παλεύει όλα τα παιχνίδια, δίνει το 100%. Υπάρχει το μαχητικό πνεύμα, υπάρχει αυτό το πνεύμα της οικογένειας. Αυτά τα ιδανικά και τις αξίες πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια και προφανώς επειδή είναι μια ιδιαίτερη σεζόν, όπως έχουμε πει, με την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο μεγάλο κέρδος και η πιο μεγάλη νίκη γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό. Από κει και πέρα αν γίνει αυτό, νομίζω ότι θα επιτευχθούν και όλοι οι στόχοι».

Για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έχει επιφέρει ο κορονοϊός: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε προπονήσεις σε γκρουπ, ατομικές, να λείπουνε παίκτες. Δυστυχώς αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτοί οι δύσκολοι καιροί, είναι δύσκολοι όχι μόνο για μας, αλλά για όλες τις ομάδες, οπότε νομίζω ότι αυτό μας έχει επηρεάσει λίγο, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Ήμασταν τυχεροί, που τουλάχιστον μπορούσαμε να έρθουμε στο γήπεδο και να συνεχίσουμε και να μείνουμε σε μια καλή φυσική κατάσταση».

Για τις τελευταίες καλές εμφανίσεις: «Έχουμε παλέψει όλα τα ματς μέχρι τώρα. Έχουμε παίξει καλά, σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε και πολύ καλύτερα. Από κει και πέρα σε αυτό που στέκομαι εγώ, είναι ότι δουλεύουμε κάθε μέρα πάρα πολύ σκληρά. Όλοι έχουν όρεξη, όλοι έρχονται στο γήπεδο και δίνουν το 100%. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και νομίζω ότι αυτό δείχνει το δρόμο, πιο πολύ από κάθε άλλο αποτέλεσμα. Οπότε είμαι χαρούμενος για το που βρισκόμαστε και νομίζω ότι μπορούμε να δείξουμε πολλά πράγματα παραπάνω, γιατί υπάρχει θέληση και υπάρχει εργατικότητα».

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ