Ο Νίκος Παππάς πραγματοποίησε μία μεστή εμφάνιση στο Λαύριο δείχνοντας ότι όσο περνάει ο χρόνος θα είναι όλο και καλύτερα. Σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ την εύκολη επικράτηση του “τριφυλλιού” με 81-112 αλλά και την δυναμική της Α1.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο διεθνής γκάρντ των “πρασίνων” στην ΕΡΤ:

«Το χρησιμοποιήσαμε σαν κομμάτι της προετοιμασίας μας για τη Βιλερμπάν. Είναι ανταγωνιστική ομάδα το Λαύριο. Ανταποκριθήκαμε. Έχουμε στο ρόστερ μας έναν τύπο με δολοφονικό σουτ όπως ο Φριντέτ. Ακόμα κι αν δεν σκοράρει ανοίγει τους χώρους και μπορεί να έχει ελευθερία ο Νικ. Ο Καλάθης είναι βασικός πυλώνας δημιουργίας σε επίθεση και άμυνα. Και ο Ντεσόν Τόμας είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε πολύ καλό προπονητή αλλά θέλουμε χρόνο για να αποδώσουμε το μπάσκετ που θέλει».

Για την κατάσταση του μετά τον τραυματισμό του: «Είναι ιατρικό το θέμα. Το μόσχευμα είναι ακόμα ζεστό. Έχουν υπομονή και εμπιστοσύνη σε μένα. Με κάνουν να νιώθω άνετα. Όταν φτάσουν τα κρίσιμα θα θέλω να είμαι σε θέση να βοηθήσω».

Για την Basket League: «Έχουν δυναμώσει κάποιες ομάδες. Λείπει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα για λόγους που τους ξέρουν οι αρμόδιοι, αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανταγωνιστικό, καθώς υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις στο πρωτάθλημα αλλά και ομάδες όπως ο Προμηθέας και το Περιστέρι».