Ο Νίκος Παππάς μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση μετά την νίκη-ισοφάριση του Παναθηναϊκού με 84-80 επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στην αξία των αντιπάλων του, αλλά και στο τρίτο ματς της σειράς στο ΣΕΦ (4/6, 21:00).

Αναλυτικά τι είπε:

«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε αυτο το ματς. Είναι 1-1 και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πάμε στο ΣΕΦ για να πάρουμε μία νίκη και να φέρουμε ξανά τη σειρά εδώ, για να τελειώσουμε».

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Ήταν ο δεύτερος τελικός, η νίκη ήταν μονόδρομος με αυτόν τον αντίπαλο, σε αυτό το γήπεδο και σε αυτό το σημείο. Πλέον πάμε στο ΣΕΦ, να παλέψουμε με όλη μας την καρδιά, να κάνουμε το μπρέικ και να έρθουμε να τελειώσουμε εδώ τη σειρά. Δεν μας τιμά ιδιαίτερα ότι είχαμε καιρό να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό σε σειρά τελικών εδώ, γιατί έχουμε καυτή έδρα. Οι έδρες, όπως φαίνεται δεν παίζουν και τον πιο σημαντικό ρόλο, κάτι που σημαίνει πως μπορούμε να κάνουμε το μπρέικ στο ΣΕΦ.

Η ομάδα έχει τόσο ταλέντο που σίγουρα σε κάθε παιχνίδι κάποιο παιδί θα βγει μπροστά. Σήμερα ήμουν κάποιες στιγμές εγώ, μετά ο Τζέιμς, μετά ο Μπουρούσης. Ελπίζω στο ΣΕΦ όλοι να βάλουμε από ένα λιθαράκι και να πάρουμε το διπλό. Ο πρόεδρος δεν είναι μαζί μας στο γήπεδο, δεν παίζει. Σίγουρα η ψυχολογική στήριξη που μας δίνει είναι σημαντική, νιώθω τη στήριξη του κάθε στιγμή, παίζουμε για εκείνον, για τους προπονητές, για τη διοίκηση, για το σταφ και για όποιον ανήκει σε αυτή την οικογένεια».