Ο Nemanja Nedovic δεν δηλώθηκε ακόμα στην Basket League και θα δει με τα… πολιτικά και ως θεατής το αυριανό ματς (10/4) του Παναθηναϊκού με το Λαύριο στην 21η Αγωνιστική της Basket League.

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν θα παίξει με το τριφύλλι στο τελευταίο κομμάτι  του πρωταθλήματος.

Ο Nemanja Nedovic αλλά θα μπει κανονικά με την ομάδα στο πρωτάθλημα στη συνέχεια αντικαθιστώντας όπως όλα δείχνουν τον Shelvin Mack εκτός κι αν γίνει η έκπληξη και πάρει την θέση του Ben Bentil.

Βέβαια, υπάρχει κι άλλο ένα ενδεχόμενο. Να αλλάξει ο Nedovic τον TJ Bray.

Ο Αμερικανός παραμένει στα πιτς μετά το κάταγμα που υπέστη στο μετακάρπιο και την επέμβαση που έκανε. Όλα δείχνουν ότι θα γυρίσει τον Μάιο και θα ενισχύσει την ομάδα στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, που θα κρίνεται ο τίτλος.

Αν όμως, κάτι δεν πάει καλά και ο Bray αργήσει να γυρίσει, τότε ο Nedovic θα «αλλάξει» αυτόν στο πράσινο ρόστερ της Basket League.

Για την ώρα, πάντως, ο Bray υπολογίζεται για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν και παραμένει στους ξένους παίκτες του τριφυλλιού που έχουν δηλωθεί στην Basket League.

Έτσι αν γυρίσει μέσα στα χρονικά όρια που έχει χαράξει το ιατρικό τιμ, τότε ο Bray θα μείνει στο ρόστερ των ξένων στο πρωτάθλημα και στην λίστα θα μπει και ο Nedovic. Εκεί όπως είπαμε  κλήρος για αντικατάσταση θα πέσει όπως φαίνεται στον Mack.

Ο Σέρβος είχε βγει από την λίστα μετά τον τραυματισμό του και την θέση του πήρε στις 12/3 στα ματς της Basket League ο Mario Hezonja.

O Παναθηναϊκός έχει ακόμα να κάνει μια αλλαγή στο ρόστερ των ξένων του και θα την κάνει με τον Nedovic. To θέμα βέβαια, είναι το πότε.