Ο Παναθηναϊκός από την στιγμή που ανακοίνωσε ως νέο προπονητή της ομάδας τον Dejan Radonjic έχει σηκώσει μανίκια ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου, καθότι έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Lee και Καλαϊτζάκης. Οι “πράσινοι” κοιτάζουν πως θα ενισχυθούν σε θέσεις που πονάνε, ενώ ήδη έχουν βγει μερικά ονόματα στην επιφάνεια όπως αυτό του Gudaitis.

Προς το παρόν το “τριφύλλι” βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον πολύπειρο γκαρντ Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει για έκτη χρονιά στους “πράσινους” και για τρίτη διαδοχική στην δεύτερη θητεία του. Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός προχωρά σε μία τέτοια κίνηση είναι για να δώσει το απαιτούμενο βάθος στην περιφερειακή του γραμμή, αλλά και να διατηρήσει ακόμη έναν Έλληνα στο δυναμικό του.

Ο 28χρονος γκαρντ είχε κυρίως συμπληρωματικό ρόλο στον Παναθηναϊκό, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Α1 μέτρησε 4,8 πόντους με (65,8% δίποντα, 36,5% τρίποντα), ενώ μοίραζε 1,5 ασίστ. Στην Ευρωλίγκα τα νούμερα του ήταν λίγο χαμηλότερα, καθώς σημείωνε 2,1 πόντους με 1,3 ασίστ.