Ο Νικ Καλάθης απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό λένε τα τελευταία νέα. Σκέφτεται την Μόσχα και τα 3 εκατ. της Χίμικ λένε άλλα νέα… Και πολλά ακόμα και τα νέα πλάνα του ΠΑΟ για την μετά Νικ εποχή… Ας μην βιαζόμαστε όμως καθώς ο Παναθηναϊκός παραμένει φαβορί για τον Νικ Καλάθη και το επόμενο συμβολαιό του.

Ο Έλληνας άσος έχει πολλά στο μυαλό του, δεν απάντησε στην πρώτη διορία της περσινής του ομάδας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να μείνει. Οι πληροφορίες λένε ότι του έχει προταθεί συμβόλαιο 3ετές με 6,5 εκατ. αλλά οι δικές μας λένε ότι το ποσό φτάνει στα 7,6 εκατ. με τα πριμ που είναι σχεδόν βέβαια. Συνεπώς μιλάμε για σχεδόν 2,5 εκατ. το χρόνο.

Το κλειδί στο όλο θέμα είναι το ΝΒΑ. Ο Αμερικανοθρεμμένος άσος έχει πάντα στο μυαλό του την επιστροφή στο ΝΒΑ. Αλλά με προϋποθέσεις. Θέλει μια ομάδα με συμβόλαιο με πάνω από 5-6 εκατ. για να του μένουν καθαρά μείον την εφορία τα 2,5 με 3 εκατ. όσα και στην Ευρώπη και βασικά να έχει εξασφαλισμένο ένα 20λεπτο χρόνο συμμετοχής. Κάτι που για καλή ομάδα δεν δείχνει εύκολο.

Ο Καλάθης θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες αυτές ενώ ξέρει ότι δεν μπορεί να περιμένει π.χ. τον Αύγουστο! Στην ουσία ζήτησε από τον ΠΑΟ να περιμένει μέχρι αρχές Ιούλη. Καβάτζα έχει και την Μόσχα και άλλες προτάσεις αλλά δεν βιάζεται. Παρόλα αυτά αν μείνει στην Ευρώπη έχει προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός καθώς αισθάνεται βασιλιάς εδώ και είναι ο ηγέτης της ομάδας πλέον.

Συνεπώς ο Καλάθης αν δεν βρει αυτό που θέλει στο ΝΒΑ που είναι δύσκολο, μάλλον θα πει το “Ναι”στον ΠΑΟ που με την σειρά του θα περιμένει και θα κάνει υπομονή για λίγες μέρες ακόμα.

 

 

Tags:
ΠΑΟ