Τη στήριξή του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησε να δείξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επισκεπτόμενος σήμερα το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», παρακολούθησε σήμερα (23/11) μέρος της προπόνησης του συγκροτήματος του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον Σέρβο κόουτς να έχει και πάλι καλά και… κακά νέα.

Το πιο σημαντικό είναι η επιστροφή του Νίκου Παππά, ο οποίος όπως έχει ενημερωθεί, θα βρεθεί στην αποστολή του αγώνα με την Καρσίγιακα στη Σμύρνη. Τα προβλήματα, ωστόσο, δε σταματούν καθώς ο «Σάλε» είδε τον Όγκνιεν Κούζμιτς να μην προπονείται με τους υπόλοιπους, λόγω αιματώματος στην κνήμη. Η κατάστασή του θα επανεξεταστεί αύριο, αλλά φαίνεται πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τη σπουδαία αναμέτρηση επί τουρκικού εδάφους.

Παράλληλα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης άφησε τις πατερίτσες και συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, με τα «σημάδια» να συνεχίζουν να είναι ενθαρρυντικά. Στις επόμενες δύο εβδομάδες, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο.