Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τον αρχηγό του! Στο τουρνουά «Diamonds Are Forever», ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα παίξει τα τελευταία παιχνίδια της καριέρας του, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της “πράσινης” ΚΑΕ, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, που παρέλαβε το βραβείο για την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, να καλεί άπαντες να δώσουν το “παρών” στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Παράλληλα, έκανε έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για αποφυγή των προκλήσεων και των εμπρηστικών δηλώσεων, με στόχο την αναβάθμιση του αθλήματος και την προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων στα γήπεδα.

«Πέρσι τέτοια εποχή ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεσμευτήκαμε πως θα ακολουθήσουμε έναν δρόμο χωρίς προκλήσεις, χωρίς εμπρηστικές δηλώσεις και χωρίς διαμάχες στις δικαστικές αίθουσες. Κάποιοι μας αμφισβήτησαν αλλά στην πορεία αποδείξαμε πως ότι λέγαμε το εννοούσαμε. Αυτός ο δρόμος που επιλέξαμε είναι μονόδρομος. Και τον ίδιο θα ακολουθήσουμε και φέτος. Πέρσι φτάσαμε σε μια σειρά τελικών που ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ, με εξαιρετική συμπεριφορά από τον κόσμο, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αναβαθμίσουμε το άθλημα. Όλοι πρέπει να κάνουμε το ίδιο για να φέρουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα», ανέφερε αρχικά ο κ. Τριαντόπουλος.

Κλείνοντας, ο Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στο τουρνουά “Diamonds Are Forever”, προς τιμήν του Διαμαντίδη: «Στην προσπάθεια όλων να αναβαθμίσουμε το άθλημα που αγαπάμε την επόμενη εβδομάδα διοργανώνουμε το μεγαλύτερο τουρνουά της Ευρώπης προς τιμή του μεγάλου μας αρχηγού, του Δημήτρη Διαμαντίδη. Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσετε για τελευταία φορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πριν αυτή ανέβει μια για πάντα στην οροφή του ΟΑΚΑ».