Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της νικηφόρας πρεμιέρας απέναντι στον Προμηθέα Πατρών και αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Μάικ Τζέιμς για το οποίο τόνισε ότι η ομάδα θα τον βοηθήσει και ότι δεν θα αποχωρήσει, ενώ τόνισε ότι οι «πράσινοι» είναι ήδη στην αγορά για να καλύψουν το κενό του Αμερικανού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε επιθυμία, διάθεση να κυνηγήσουμε στην άμυνα. Προσπαθήσαμε γενικά. Κάποια από τα νέα παιδιά δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, γιατί ακόμα έχουνε βαριά πόδια. Στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε, ειδικά τα γκαρντ και μειώθηκε η διαφορά στο τέλος. Είναι λάθος προσέγγιση και θέλουμε να το αλλάξουμε».

Για το επεισόδιο και τον τραυματισμό του Τζέιμς: «Όταν ήρθε ο Παππάς στον Παναθηναϊκό όλοι έλεγαν ότι είναι… Στη ζωή είναι δύσκολο να αγαπήσεις τον άσχημο, τον προβληματικό. Όταν είπα δημόσια ότι θέλουμε να γίνουμε ομάδα αυτό εννοούσα. Να δεις πως διαχειρίζεσαι καταστάσεις με πίεση. Ο Τζέιμς δεν ακολουθούσε την τακτική μια, δυο, τρεις. Τον έβγαλα από το διπλό, εκνευρίστηκε και χτύπησε το χέρι του στην τζαμαρία. Εχει μετανιώσει ήδη γι’ αυτό. Ηταν τυχερός στην ατυχία του. Για χιλιοστά δεν κόπηκε το χέρι έτσι ώστε να μην μπορούσε να το κουνήσει ξανά. Την εμπειρία την περπατάς. Θα τον στηρίξουμε. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πίεση και  αυτό εννοούμε όταν λέμε να γίνουμε ομάδα. Πρέπει να το καταλάβει και ο Τζέιμς που δεν το είχε καταλάβει μέχρι τώρα. Εγινε αλλαγή, εκνευρίστηκε και ήταν ένα λάθος. Είμαστε εδώ για να του δείξουμε ότι το λάθος το πληρώνει η ομάδα και μετά ο ίδιος. Να τον στηρίξουμε στα δύσκολα. Να γίνουμε ομάδα, οικογένεια. Να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Ένα από τα περιστατικά που αναφερόμουν ήταν αυτό».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι. Είναι αριθμητικό το πρόβλημα. Εχουμε βγει στην αγορά. Θα μείνει στην ομάδα ο Μάικ. Υπάρχει μια πρόταση του τεχνικού επιτελείου προς τη διοίκηση και θα δούμε. Θα είναι δύο μήνες μίνιμουμ έξω. Είχαμε επενδύσει πάνω του. Είναι σαν να παίρνεις αυτοκίνητο και να φεύγει η μηχανή. Ο αιφνιδιασμός ήταν το δυνατό μας σημείο με τον Μάικ, όμως από τους 20π. που έχουμε μ.ο. σήμερα είχαμε 4π., αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και να είμαι όλοι μαζί πιο δυνατοί».