Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα μίλησαν τόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης όσο και ο Τζέιμς Γκιστ για το αυριανό (Πέμπτη 17/10) εναρκτήριο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Βίλνιους με αντίπαλο την Λιέτουβος Ρίτας.

Για πολύ δουλειά μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος στάθηκε και στα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμού: «Η Ευρωλίγκα ξεκινά και αυτό που χρειαζόμαστε είναι αυτά τα επερχόμενα δυνατά ματς έτσι ώστε να βρούμε το ρυθμό μας. Πρέπει να γίνουμε ομάδα και για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε με κάποιους τραυματισμούς και ατυχίες, όπως η τελευταία με τον Μάικ Μπράμος. Η καθημερινή προπόνηση, κάθε αγώνας, θα μας βοηθήσει να πάμε ακριβώς εκεί που θέλουμε να είμαστε. Είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας» 

Ο Τζέιμς Γκιστ από την πλευρά του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα: «Είναι πολύ ενθουσιώδες ότι η νέα σεζόν της Ευρωλίγκας ξεκινά την Πέμπτη για εμάς! Όλες οι ομάδες έχουν εξαιρετικής ποιότητας παίκτες αυτή τη χρονιά και υψηλές προσδοκίες. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι πολύ δύσκολο. Η Λιέτουβος Ρίτας είναι μια δυνατή ομάδα και έχει σπουδαίους φιλάθλους. Κέρδισαν επίσης τα προκριματικά νικώντας μερικές πολύ καλές ομάδες. Αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα τεστ για εμάς για να δούμε αν μπορούμε να συγκεντρωθούμε για 40 λεπτά και να παλέψουμε για κάθε κατοχή και πιστεύω ότι είμαστε ικανοί για αυτό».