Κατηγορηματικός στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ όπως ανέφερε θέλησε να μοιράσει τον χρόνο καθώς το «τριφύλλι» είναι αναγκασμένο να δώσει δυο παιχνίδια μέσα σε δυο ημέρες.

«Για εμάς ο πρωταρχικός στόχος ήταν να μοιράσουμε το χρόνο, αφού μέσα σε 48 ώρες ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλαμε να μην έχουμε και τραυματισμό. Ο ΚΑΟΔ είναι μία κοντρολαρισμένη ομάδα, με αρχές. Νομίζω δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Προετοιμαζόμαστε και για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ουσιαστικά βάσει ιδιαιτέρων συνθηκών με δύο παιχνίδια σε δύο ημέρες. Καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ αναφερόμενος στον Ραμέλ Κάρι τόνισε πως «είναι άρρωστος, εμπύρετος. Είναι στο νοσοκομείο. Θα δούμε αύριο (6/11). Ο στόχος μας είναι να ‘ναι μαζί μας. Θα μας το πουν οι γιατροί».

Ο Πινγκ Σανγκ δήλωσε από την πλευρά των παικτών του «τριφυλλιού»: «Παίξαμε καλά, ως ομάδα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Βάλαμε τα σουτ…».