Ο Μάικ Τζέιμς συνεχίζει να εξαπολύει πυρά μέσα από το twitter κατά του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ συνέχισε τον διάλογο με τους followers του μέσα από την σελίδα του στο twitter. Η κουβέντα πήγε και στην υπόθεση Παππά, ο οποίος έχει πει ως τώρα δυο «όχι» στις δυο προτάσεις που του έχει κάνει η διοίκηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ενας φίλος του τριφυλλιού είπε στον παίκτη ότι ο Παππάς ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Ο Τζέιμς του απάντησε ρίχνοντας καρφί κατά του τριφυλλιού και έγραψε: «Ας τον πληρώσουν τότε. Δεν γίνεται να τους αφήσεις όλους να φύγουν».

ΤΟ “ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ” ΤΖΕΪΜΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ

Ο Τζέιμς είχε αφήσει και χθες μπηχτές για την στάση της διοίκησης να δώσει 2.1 εκατ. στον Καλάθη και από την άλλη να μην κάνει προφορά σε εκείνον. Ο Αμερικανός είχε γράψει: «Δίνουν στον Νικ 2.1 εκατομμύρια και όχι 1.6 σε εμένα; Δεν βγάζει νόημα»!

Χθες πολλοί followers ζητούσαν από τον παίκτη να μείνει στην ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ όμως, ξεκαθάρισε ότι η πορεία του στην ομάδα μάλλον τελείωσε και ο Παναθηναϊκός δείχνει να αποτελεί ορστικά παρελθόν και επισήμανε: «Μερικές φορές οι οικογένειες χωρίζουν… Από τη στιγμή, λοιπόν, που φαίνεται ότι με αντικατέστησαν, τότε νομίζω ότι δεν θα επιστρέψω».

ΤΟ “ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ” ΤΟΥ ΤΖΕΪΜΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ

 

 Μετά άλλαξε γραμμή

Λίγο μετά πάντως… άλλαξε γραμμή και στάση και ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε επίθεση στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά απλά απαντούσε σε ερωτήσεις και τόνισε ότι τους αγαπάει όλους στην ομάδα και κατανοεί ότι τον λόγο που ο σύλλογος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του: «Νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι. Σε καμία περίπτωση, δεν μιλάω άσχημα για τον Παναθηναϊκό ή τον DPG (Δημήτρη Γιαννακόπουλο). Απλώς απαντούσα ερωτήσεις. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι δεν μου έκαναν πρόταση γιατί ξέρουν την αξία μου και απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά και το δικό μου συμβόλαιο και του Νικ. Είχα εξαιρετική σχέση με την ομάδα και τους αγαπώ όλους».

Η… ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ