Χωρίς διάθεση… αποπροσανατολισμού από την μεγάλη αυριανή “μάχη” κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλησε να αφήσει κατά μέρους το θέμα της απόκτησης του Μάρκους Μπανκς επικεντρώνοντας την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι που έχουν μπροστά τους οι “πράσινοι” για την Ευρωλίγκα.

“Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε κυρίως τακτική και πάρα πολλά σουτ. Δε μπορούμε να μιλήσουμε για τον Μπανκς. Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνουμε κανονική προπόνηση και θα τον δούμε. Μένουμε συγκεντρωμένοι σ’ αυτούς που θα παίξουν”, δήλωσε αρχικά ο “Άρτζι” και συνέχισε: “Ήρθαμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Πρέπει να ‘μαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό, δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε με τις μετεγγραφές. Ας παραμείνουμε συγκεντρωμένοι“.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Μαδριλένους υποστήριξε πως “αντιμετωπίζουμε τη Ρεάλ, η οποία έχει βρει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Χτίζεται χρόνια, κάνει καλό σκορ, μέσα από ταχύτητα στο παιχνίδι της, έχει πολύ καλή αυτοπεποίθηση λόγω θετικών αποτελεσμάτων και είναι πολύ καλή στο επιθετικό ριμπάουντ. Και στο πρώτο ματς μας είχε πληγώσει.

Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας ο ρυθμός για εμάς. Έχουμε το πρόβλημα του Τσαρτσαρή και αύριο θα μας πουν οι γιατροί και για τον Σχορτσανίτη, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο”, ενώ στη συνέχεια προσέθεσε:

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που μπορεί σε ένα τρίλεπτο να σου κάνει τη ζημιά. Μπορείς μέσα σε τρία λεπτά να καταστραφείς. Είναι ομάδα που σε σκοτώνει. Κόντρα στην Χίμκι μέσα σε ένα δίλεπτο γύρισε ένα χαμένο ματς. Σου κάνει σκορ ανά πάσα στιγμή”.

Τέλος, ο Αργύρης Πεδουλάκης κατέληξε λέγοντας: “Έχουμε παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει Ευρωλίγκα, το ‘χουμε ξαναπεί απ’ την αρχή της χρονιάς. Μέσα από τέτοιες στιγμές σφυρηλατείται κανείς. Όποιος αντέξει, προχωράει. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι την πίεση. Μπορεί να λειτουργήσει και θετικά, όπως όλα τα πράγματα, αρκεί να τα διαχειριστείς σωστά”.