Τέτοια κατάρρευση μάλλον δεν θα την περίμενε ούτε και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του –Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” έχασαν το δεύτερο ημίχρονο με επιμέρους σκορ 57-28 από τον Άρη και ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν φυσιολογικά απογοητευμένος και οργισμένος με αυτά που είδε από την ομάδα του στο Αλεξάνδρειο.

«Δεν έχω να πω πολλά. Ελάχιστες λέξεις βγαίνουν από το στόμα μου. Ντροπή. Ντροπή γι’ αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο είναι αδικαιολόγητο και ανεξήγητο επίσης. Συγχαρητήρια στον Άρη. Είναι γνωστό ότι όταν ένα παιχνίδι είναι κλειστό σ’ αυτό το γήπεδο στο τέλος μπαίνει στην εξίσωση και ο κόσμος. Αυτό έγινε. Λυπάμαι για την εικόνα που είχαμε σήμερα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αισθάνομαι ντροπή. Σα να μην είχαμε καθόλου αξιοπρέπεια στο δεύτερο ημίχρονο. Μπράβο στον Άρη, έπαιξε ψυχωμένα, έβγαλε ενέργεια και στην πραγματικότητα δεν είχε τίποτε να χάσει απέναντί του. Ήταν αποτελεσματικός κι αυτό ενίσχυσε την επιθετικότητά του», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ: «ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΞΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 100%»

Ο Γιάννης Καστρίτης, από την άλλη, δεν είχε παρά καλά λόγια να πει για τους παίκτες του μετά το μεγαλειώδες δεύτερο ημίχρονο και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Άρη, καθώς και ο Όμηρος Νετζήπογλου στην κάμερα της ΕΡΤ…

«Είναι από τις στιγμές που ο καθρέπτης είναι το παρκέ. Αναφέρομαι και στο πρώτο ημίχρονο και στην εικόνα που είχαμε στον αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους είπα και στα αποδυτήρια ότι σας δίνω συγχαρητήρια γιατί κάνατε αυτό για το οποίο έχετε έρθει και πρεσβεύει αυτή η ομάδα. Κάθε στιγμή να παλεύουμε στο παρκέ. Έχουμε πει ότι είμαστε νέα ομάδα, ότι θα πληρώσουμε τη απειρία μας, ότι θα έρθουν στιγμές με λάθη από τις οποίες θα πρέπει να διδαχθούμε κι έχω την εντύπωση ότι αυτή η νίκη είναι τέτοια κατάσταση.

Πρέπει να διδαχθούμε από το καθετί και να διαχειριστούμε αναλόγως αυτή τη νίκη. Για μας είναι ξεκάθαρη κατάσταση. Όταν παίζουμε έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει για τα παιδιά, και δίνουμε το 100% κάθε δευτερόλεπτο, είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Αν δεν το κάνουμε, μπορεί να χάσουμε από τον καθένα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο πάνω από το 100%. Να είμαστε ταπεινοί και να δούμε πώς υποστηρίξουμε αυτό το δόγμα. Δεν γίναμε ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού. Είμαι κι εγώ περίεργος πώς μπορεί θα ανταποκριθεί αυτό το γκρουπ παικτών τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

Έχουμε σημάδια ότι η ομάδα είναι καλή, ότι έχουμε καλή χημεία. Είμαστε εδώ για να τα διαχειριστούμε. Για να φτάσουμε να παίξουμε έχει γίνει φοβερή δουλειά που δεν φαίνεται εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ξέρετε πόσα ban είχαμε να διαχειριστούμε και όλοι οι άνθρωποι στα γραφεία έκαναν απίστευτη δουλειά. Αυτή η νίκη δεν αλλάζει τα δεδομένα. Είμαστε καταδικασμένοι για έναν αγώνα για την επιβίωση».

ΝΕΤΖΗΠΟΓΛΟΥ: «ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ»

«Ζήσαμε κάτι τρομερό σήμερα, μπροστά στον κόσμο του Άρη. Το πιστεύαμε πάρα πολύ. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πετύχαμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Δουλεύω κάθε μέρα με χαμηλά το κεφάλι και ακούω τους προπονητές. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο του Άρη».