Ο Παναθηναϊκός υπέστη μία από τις πιο βαριές φετινές ήττες του στο ΣΕΦ. Το τελικό 101-73 δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην αφήσει άσχημη γεύση στο στόμα των “πράσινων” και ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε ιδιαίτερα στο κάκιστο 1ο δεκάλεπτο της ομάδας του, κατά το οποίο δέχτηκε 38 πόντους και άφησε τον Ολυμπιακό να σκοράρει κατά βούληση…

«Προφανώς, είναι μια πολύ δύσκολη και σκληρή βραδιά για εμάς. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παρκέ στο 1ο δεκάλεπτο ήταν απαράδεκτος. Αν και προσπαθήσαμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα και υπήρξε ισορροπία στο σκορ, αυτή η εμφάνιση στην 1η περίοδο ήταν τόσο κακή, που δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στο ματς», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκό, που πρόσθεσε ακόμα:

«Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούμε να πούμε. Δεν έχω να πω πάρα πολλά. Ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε μεταξύ μας. Προφανώς και πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Αν κάνετε και εσείς κριτική σε κάποια κομμάτια θα βρείτε πολλά. Δεν έχω να πω κάτι. Προφανώς υπάρχουν εξηγήσεις. Αλλά, πρέπει να τα αναλύσουμε μόνοι μας».

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: «ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΟΝΟ ΘΥΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ»

«Σε όλο το κομμάτι του αγώνα δεν ήμασταν καλοί. Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και από τον οργανισμό. Δεν είναι αυτή η εικόνα που έπρεπε να έχουμε. Δεν πρέπει να τα παρατάμε. Πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας και να κοιτάξουμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στη έδρας μας. Ρίξαμε τη διαφορά, είχαμε το momentum, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό και έβαλε κάποια σουτ και έτσι πήγε το ματς μέχρι το τέλος.

Μόνο το συναίσθημα του θυμού μου μένει. Δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Όλοι μαζί θα πρέπει αν κάτσουμε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Έχουμε μπροστά μας έναν τίτλο που είναι πολύ σημαντικός αφού χάσαμε το Κύπελλο».