Στο προβληματικό 3ο δεκάλεπτο, τα επιθετικά προβλήματα και στα σκαμπανεβάσματα που είχε ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου στον 1ο ημιτελικό του 2ου Super Cup.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή τη σημαντική νίκη, συγχαρητήρια και στο Λαύριο για τον τρόπο που αγωνίζεται. Έκαναν ένα πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο. Έχουμε σκαμπανεβάσματα, είναι φυσιολογικό αυτή την περίοδο. Στο 3ο δεκάλεπτο είχαμε επιθετικό πρόβλημα και είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Στη συνέχεια, νομίζω πως αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το comeback του Λαυρίου. Πάντα είναι μαχητικό το Λαύριο και χαίρομαι που κερδίσαμε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πρίφτης.

«Είχαμε αρκετά ελεύθερα spot up σουτ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε πολλά Τουλάχιστον, δείξαμε μαχητικότητα και πήγαμε στο επιθετικό ριμπάουντ. Στο 3ο δεκάλεπτο το Λαύριο έπαιξε πολύ καλά και το επιμέρους σκορ ήταν 7-17. Αν ήταν 7-25 θα ήταν χειρότερα τα πράγματα. Δείξαμε ότι προσπαθούμε τουλάχιστον αμυντικά να κάνουμε κάτι. Η επίθεση βελτιώνεται, η άμυνα θέλει κυρίως προσπάθεια. Φυσικά και δουλειά, αλλά κυρίως προσπάθεια. Η επίθεση θέλει χρόνο. Προφανώς, δεν είμαστε στο κατάλληλο σημείο αυτή τη στιγμή. Το δουλεύουμε μέρα με την μέρα», συμπλήρωσε ο προπονητής των “πράσινων”.

PERRY: «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ»

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και ο Kendrick Perry, ο οποίος εκθείασε μάλιστα την εμφάνιση του συμπαίκτη του Okaro White, καθώς και την ομαδική άμυνα του Παναθηναϊκού…

«Πρέπει να είμαι πειθαρχημένος με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και την ομάδα και να συνεχίσω την δουλειά. Κάνει πάρα πολλή δουλειά ο Okaro White. Μου άρεσε η άμυνα που παίξαμε. Ομάδες σαν το Λαύριο θα παίζουν σκληρά απέναντί μας και θα προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Ο πόιντ γκαρντ είναι η φωνή του προπονητή μέσα στο παρκέ. Και τις βραδιές που δεν είμαι καλός, θα πρέπει να ηγηθώ», δήλωσε ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ.

SANT-ROOS: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΒΕΣΜΑΤΑ»

Ο Howard Sant-Roos είπε από τη μεριά του στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης: «Έπρεπε να παίξουμε καλά ως ομάδα. Το Λαύριο έβγαλε αντίδραση. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, τα οποία πρέπει να μειώσουμε και να είμαστε πιο συνεπείς και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τα επιθετικά ριμπάουντ».