Ο Παναθηναϊκός πέρασε στο Βελιγράδι ένα βράδυ που θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα. Πολύ γρήγορα. Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε μάλιστα «ντροπιαστικό» τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, υπογραμμίζοντας ότι έχει πολλά να πει με τους παίκτες του ενόψει της ακόμα πιο δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί…

«Προφανώς, είναι ένα πολύ κακό βράδυ για εμάς, ίσως το χειρότερο. Είναι ντροπιαστικός ο τρόπος που παίξαμε απόψε. Μπορώ να πω πολλά, αλλά προτιμώ να μιλήσω με την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα. Το τέμπο ήταν πολύ υψηλό και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό. Παράλληλα, ήταν δύσκολος ο συνδυασμός που έγινε με την ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που σχολίασε και την απουσία του Nemanja Nedovic, δίχως να τη χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία.

«Πιστεύετε ότι ένας παίκτης μπορεί να καλύψει αυτή τη διαφορά; Δεν νομίζω πως ένας παίκτης ή δυο παίκτες μπορούν να καλύψουν τέτοια διαφορά. Δεν νομίζω. Φυσικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά δεν έφταιξε η απουσία του», τόνισε ο Πρίφτης.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, Κώστας Χαραλαμπίδης, δήλωσε στη Nova: «Είναι δύσκολο βράδυ, αν μιλήσουμε για τακτική θα χάσουμε όλο το νόημα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτή την εμφάνιση. Να κάνουμε μια ενδοσκόπηση να δούμε που βρισκόμαστε και που πρέπει να πάμε. Αν μείνουμε στο τακτικό κομμάτι θα χάσουμε την αίσθηση. Ο Ερυθρός πάλεψε αμυντικά εμείς όχι. Υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης και σκέψης. Συντρέχουν πολλά, πήγαν όλα στραβά. Αυτή η εικόνα δεν αρμόζει σ’ αυτή την ομάδα και την ιστορία. Πρέπει ταπεινά να σηκώσουμε κεφάλι. Έχει να κάνει με το αγωνιστικό με στάσεις και συμπεριφορές. Πρέπει να συνεχίσουμε».

RADONJIC: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ»

Ο Dejan Radonjic, προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, είπε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης: «Πρώτα από όλα, πήραμε μια σημαντική νίκη μετά τα τελευταία παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι το πώς παίξαμε. Ήταν πολύ καλό το παιχνίδι μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να σκεφτούμε αμέσως το επόμενο ματς».