Ακόμα ένα παίκτη της λεγόμενης…«Generation X» αναμένεται να αποκτήσει ακόμα και σήμερα ο Παναθηναϊκός καθώς ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση που του έχει καταθέσει η «πράσινη» ΚΑΕ αναφορικά με τον Αντώνη Κόνιαρη (1,90 – 17 ετών) και να επεκτείνει την παροικία της λεγόμενης ελληνοποίησης.

Ο «Χανιώτης Διαμαντίδης» όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν αναμένεται να συναντήσει τον αυθεντικό Δημήτρη Διαμαντίδη στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο γεννημένος στην Κρήτη, Κόνιαρης, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον ΑΟ Ακρωτηρίου, πριν αποφασίσει πριν δυο χρόνια να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και να πάρει μέρος στο καμπ που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του να εντυπωσιάζονται και να τον κρατούν στην Πυλαία. 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τον χρησιμοποίησε άμεσα και στην αντρική ομάδα, ενώ είναι μέλος της Εθνικής Εφήβων που μετέχει από σήμερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τον «πιτσιρικά» να φημίζεται για την πολύ καλή άμυνα που παίζει αλλά και τα κλεψίματα στα οποία είναι…μετρ!!!