Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται εφησυχασμό. Αντίθετα, στο τριφύλλι γνωρίζουν καλά πως η πρώτη κούπα της χρονιάς δεν αποτελεί σημείο επανάπαυσης αφού τα παιχνίδια που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα είναι εξαιρετικά κρίσιμα και θα καθορίσουν πολλά για την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση.

Οι διοικούντες την “πράσινη” ΚΑΕ, όμως, σκοπεύουν να δώσουν ένα… διαφορετικό πριμ στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Κι αυτό γιατί έχουν βάλει (και πάλι) στο στόχαστρο τον Αντώνη Φώτση! Ο Έλληνας φόργουορντ φαίνεται πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο των… περικοπών που κάνει ο ιταλικός σύλλογος, κάτι που σημαίνει πως το “πράσινο” ενδιαφέρον θα αναθερμανθεί άμεσα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε προσπαθήσει πριν μερικούς μήνες να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του “Μπάτμαν” από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά το “διπλό” “όχι” που εισέπραξε από τη διοίκηση των Ιταλών είχε βάλει το θέμα… στο ψυγείο.

Η αλλαγή δεδομένων, όμως, στο θέμα του πολύπειρου φόργουορντ και η πρόθεση του ιταλικού συλλόγου να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του αναμένεται να επαναφέρει το “πράσινο” ενδιαφέρον στο προσκήνιο καθώς στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να κάνουν μία ακόμα προσπάθεια να τον επαναπατρίσουν προκειμένου να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η φροντ λάιν της ομάδας.