Ο Παναθηναϊκός δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα και να προσπαθήσει να αναλύσει με ηρεμία τα αίτια της χθεσινής (21/2) ήττας από την Barcelona στο ΟΑΚΑ στην 25η Αγωνιστική της Euroleague. Την ομάδα περιμένει η μάχη της Δευτέρας (24/2) στην Μαδρίτη με την Real.

Χρόνος λοιπόν, για ξεκούραση και… περισυλλογή δεν υπάρχει. Έτσι ο Rick Pitino και οι παίκτες του την έβγαλαν και σήμερα (22/2) στο ΟΑΚΑ, όπου το τριφύλλι έκανε κανονικά προπόνηση.

Από το ραντεβού απόντες ήταν οι Γιώργος Παπαγιάννης και Jacob Wiley. Ο «Big Papa» δεν προπονήθηκε σήμερα. Η απουσία του, όμως, δεν.. κρύβει κίνδυνο για την συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς με την Real στην Μαδρίτη.

Ο Παπαγιάννης είχε απλά κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι. Ενοχλήσεις που όπως έλεγαν οι πράσινοι προέρχονταν περισσότερο από κούραση και καταπόνηση. Έτσι ο πράσινος σέντερ έμεινε εκτός της προπόνησης για προληπτικούς λόγους.

Από την άλλη, ο Rick Pitino δεν είχε ούτε και χθες στη διάθεσή του, τον Jacob Wiley, που παραμένει «off» εξαιτίας ενός διαστρέμματος.

Ο Αμερικανός σέντερ δεν μπόρεσε ούτε χθες να επιστρέψει στις προπονήσεις. Όλα δείχνουν ότι δεν θα ενισχύσει την ομάδα στην μετωπική με την «βασίλισσα».

Οι πράσινοι θα τον δουν βέβαια και αύριο (23/2) λίγο πριν την αναχώρηση (η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Ισπανία) του τριφυλλιού για την Μαδρίτη. Όλα δείχνουν όμως, ότι ο Wiley δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα και φυσικά θα δει το ματς από την τηλεόραση στην Αθήνα.