Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αυριανό (23/3) αγώνα με τον Κόροιβο και ο Αντώνης Κόνιαρης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Ενημέρωση της “πράσινης” ΚΑΕ για το κοινωνικό μήνυμα που θα προβληθεί στον αγώνα εναντίον της ομάδας της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου:

“Με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή (23/3, 17:00) αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο Αντώνης Κόνιαρης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης (θλάση στον προσαγωγό) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

Ως γνωστόν, η πάντα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα αφιερώσει την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στον αγώνα που γίνεται κατά του ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας.

Για το σκοπό αυτό 40 παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, κατόπιν πρόσκλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να περάσουν προς τον κόσμο το μήνυμα της αγάπης και της ισότητας.

Τα ζητήματα αυτά αφορούν όλους μας και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για μια ακόμα φορά γίνεται κοινωνός της πολύ σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλεται ώστε να εξαφανιστούν φαινόμενα που μας προσβάλλουν.”