Την επόμενη ημέρα του ντέρμπι αλλά και της αποπομπής του Ντούσκο Ιβάνοβιτς βλέπουν στον Παναθηναϊκό, καθώς μπορεί την Τετάρτη (6/5) να υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση με τον Πανελευσινιακό στην Ελεύσινα, αλλά αυτό που καίει είναι το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», αλλά και το ποιος θα καλύψει το τεράστιο αγωνιστικό κενό που αφήνει πίσω του ο Τζέιμς Γκιστ.

Προσωρινά στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ ο προπονητής που θα αποκτηθεί θα πρέπει να γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα και σίγουρα δεν θα είναι αυτός που θα κληθεί να χτίσει την ομάδα της νέας περιόδου, αλλά σίγουρα θα έχει λόγο στο ποιος παίκτης θα αποκτηθεί στην θέση του Γκιστ.

Πολλά ονόματα ακούστηκαν και θα ακουστούν, με το περσινό μοντέλο των Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Πρίφτη να αρέσει, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει συμβόλαιο με τον Άρη. Χθες (3/5) επίσης διαψεύσθηκε το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη που κυκλοφόρησε πρώτο, αμέσως μετά την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Σύμφωνα με κύκλους της ΚΑΕ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία κατά του Βασίλη Σπανούλη στον ΕΣΑΚΕ, αλλά και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος για αντιαθλητική συμπεριφορά και δυσφήμιση του αθλήματος, καθώς τον θεωρούν ηθικό αυτουργό όσων συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο μετά τον τρόπο που πανηγύρισε, και θα επιδιώξουν τυχόν τιμωρία του.