Το αυριανό (6/1, 17:00) ματς με τον Χολαργό για την Basket League και η “διαβολοβδομάδα” της Ευρωλίγκας που έρχεται (9/1 με Μπέγερν εντός και 11/1 με Μπαρτσελόνα εκτός) δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού να πάρουν ανάσα σήμερα μετά το ντέρμπι με το χθεσινό (4/1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ όπου το τριφύλλι ηττήθηκε με 79-65 από τους ερυθρόλευκους. Ετσι οι πράσινοι έκαναν κανονικά προπόνηση σήμερα (5/1) στο ΟΑΚΑ.

Το μενού περιελάμβανε φυσικά όχι έντονες ασκήσεις, αλλά χαλάρωμα και φυσικά περιελάμβανε βίντεο από το ναυάγιο του τριφυλλιού στον Πειραιά. Ο Ρικ Πιτίνο έδειξε στους παίκτες του βίντεο από το ντέρμπι και τους έκανε.. μάθημα, καθώς τους υπέδειξε τα πολλά λάθη που έκαναν και τα οποία οδήγησαν στην ήττα από τον Ολυμπιακό στην 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στην προπόνηση δεν μετείχε και πάλι ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός που είχε υποστεί θλάση στο ματς με την Αρμάνι (21/12) παραμένει στα “πιτς”. Ο 35χρονος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα 100% τον τραυματισμό του και έκανε και πάλι θεραπεία. Ο Λάνγκφορντ ενδέχεται να μην παίξει ούτε αύριο. Ο πράσινος γκαρντ, πάντως, δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και έχει ελπίδες να ενισχύσει την ομάδα στη “διαβολοβδομάδα”.