Ενήμερος για τα νυχτοπερπατήματα των Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς στη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, επισκέφθηκε τους παίκτες της ομάδας του στη σημερινή προπόνηση και θέλησε να αφήσει σε άπαντες τα δικά του «μηνύματα», προτρέποντας ουσιαστικά τη μη επανάληψη τέτοιου περιστατικού.

«Αυτό που έχει χτίσει ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια είναι βασισμένο σε αρχές και αξίες, τις οποίες οφείλετε όλοι να υπηρετείτε. Κοιτάμε μπροστά και όλοι μαζί ενωμένοι θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς, ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος», ήταν τα λόγια του κυρίου Γιαννακόπουλου, τα οποία απευθύνονταν πρωτίστως στους εν αμαρτία περιπεσόντες Αμερικανούς και δευτερευόντως σε όλους τους υπόλοιπους.

Πέραν αυτού του γεγονότος, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία τους σήμερα (12/5), εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (14/5) με τον Άρη στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαστάσεων, ο οποίος θα κρίνει τον φιναλίστ των τελικών που περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, αν εξαιρέσει κανείς τα γνωστά προβλήματα των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Γιώργου Παπαγιάννη, δεν αντιμετώπισε προβλήματα και επανένταξε τους Αμερικανούς, μετά την «καραντίνα», στην οποία είχαν βρεθεί στη συμπρωτεύουσα. Περαιτέρω ενέργειες για τους ιδίους, δεν αποκλείεται να αποφασιστούν στη συνέχεια.