Το Sportime είχε αποκαλύψει προ καιρού ότι ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το βλέμμα του στο Νίκο Ζήση. Και το θέμα δείχνει να είναι σε πλήρη εξέλιξη από τότε. Οι πράσινοι θεωρούν τον 35χρονο γκαρντ ως μια τεράστια προσθήκη στα γκαρντ τους και έναν παίκτη που μαζί με τον ηγέη της ομάδας Νικ Καλάθη και τον ξένο γκαρντ που θα αποκτηθεί, θα δημιουργήσουν μια πανίσχυρη γραμμή «κοντών».

Η ομάδα προχωράει τις επαφές με τον  Ελληνα παίκτη, που έμεινε ελεύθερος από την Μπάμπεργκ και το κλίμα δείχνει να είναι πολύ καλό για την ώρα. Ο Νίκος Ζήσης έφυγε πριν λίγο καιρό από την Μπάμπεργκ έχοντας κατακτήσει στα 4 χρόνια που έπαιξε στην Βαμβέργη με την ομάδα 2 Πρωταθλήματα Γερμανίας (2016, 2017), 2 Κύπελλα Γερμανίας (2017, 2019) και ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας (2015).

Επαιξε στην ομάδα 151 αγώνες στην Γερμανική Λίγκα και 98 στα ευρωπαϊκά Κύπελλο.

Φέτος έκανε άλλη μια καλή σεζόν και έδειξε ότι τα χρόνια μπορεί να πέρασαν κάπως, αλλά παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και παραμένει ένας πολύ μεγάλος γκαρντ.

Ο Νίκος Ζήσης έκανε και φέτος πολύ καλές εμφανίσεις με την Μπάμπεργκ και είχε μ.ο. 7.24 πόντους, 2,53 ριμπάουντ  και 3,29 ασίστ στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ στο Basketball Champions League ο απολογισμός του 35χρονου παίκτη ήταν  7,2 πόντους, 3,3 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ.