Το πρόγραμμα είναι ασφυκτικό και δεν επιτρέπει επ’ ουδενί στους «πράσινους» να χαλαρώσουν, και να γιορτάσουν με την άνεση τους την έναρξη του νέου έτους. Έτσι, προπόνηση περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα, καθώς την προσεχή Δευτέρα (4/1 , 17:00) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Ελλάδας στην Πυλαία.

Πλέον, την θέση του Τζούλιαν Ράιτ που αποχώρησε θα πάρει ο Γιώργος Διαμαντάκος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επανέρθει κανονικά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Δείτε σε video τις πράσινες ευχές για τον ερχομό του 2015 από τους Βλάντο Γιάνκοβιτς, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Γιάννις Μπλούμς, Έι Τζέι Σλότερ και Εστεμπάν Μπατίστα. Επίσης μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση του «τριφυλλιού» στέλνει τις ευχές της, ενώ εύχεται ξεχωριστά στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για την ονομαστική του εορτή.

«Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας εύχονται ευτυχισμένο το 2015, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας!

Χρόνια Πολλά στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για την ονομαστική του εορτή! Του ευχόμαστε να έχει μόνο επιτυχίες με τη φανέλα του Εξάστερου!

Ευχόμαστε χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!

Δείτε τις ευχές των παικτών του Παναθηναϊκού στο επίσημο YouTube κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το 2015!

Στείλτε και εσείς τις ευχές σας!»