Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και στον Παναθηναϊκό ΦΥΣΙΚΑ και δεν σκέφτονται να χαλάσουν τη συνταγή. Στόχος είναι να μείνουν οι περισσότεροι από τους παίκτες που πριν από λίγα 24ωρα οδήγησαν το “τριφύλλι” στο νταμπλ και απλά να ενισχυθούν με μεταγραφές ουσίας, μεταγραφές πρώτης γραμμής αλλά και μέλλοντος.

Άλλωστε υπάρχουν παίκτες (Μπράμος, Ούκιτς) που δεσμεύονται με συμβόλαιο, άρα δεν τίθεται θέμα συζήτησης γι’ αυτούς. Υπάρχουν παίκτες που έκαναν πράγματα και θαύματα (Γκιστ, Λάσμε), παίκτες που άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις (Κάρι) και για τους οποίους θα γίνει κίνηση να παραμείνουν στην ομάδα.

Όλα αυτά μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη! Αυτός είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, από αυτόν θα ξεκινήσουν όλα. Θεωρείται δεδομένο -και από τις δύο πλευρές- ότι η σημαία θα παραμείνει στον ιστό, δεν υπάρχει εκατέρωθεν σκέψη για διαφορετική εξέλιξη από την ανανέωση της συνεργασίας, όμως ΠΡΩΤΑ θα ανακοινωθεί η παραμονή του Διαμαντίδη στο “τριφύλλι” και μετά οι όποιες κινήσεις έχουν κάνει, ή θα κάνουν οι “πράσινοι”.

Για λόγους… ηθικής τάξης, αλλά και γιατί μια ομάδα έχει αρχές μέσα κι έξω από το γήπεδο. Κι αυτή η ομάδα είναι (αγωνιστικά) η ομάδα του Διαμαντίδη (αναφερόμαστε μόνο στους παίκτες, να μην υπάρξει παρεξήγηση).

Οι όποιες συζητήσεις με τον “3D” δεν πρόκειται να διαρκέσουν πολύ. Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα, ου μην και αύριο για να γίνει πιο… χαρούμενη η φιέστα. Αλλά ας μην προτρέχουμε